< πίσω

2ο πανελλήνιο συνέδριο ψηφιακών εφαρμογών στην ιατρική

Το 2ο πανελλήνιο συνέδριο ψηφιακών εφαρμογών στην ιατρική θα πραγματοποιηθεί στη Μονεμβασιά, στις 24–26 Μαΐου 2024.

Στο συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ψηφιακής Ιατρικής (ΕΕΨΙ), θα συμμετάσχουν διαπρεπείς επιστήμονες της χώρας και του εξωτερικού.

Στο συνέδριο ο συντονιστής του ΕΔΙΜΟ, καθηγητής Στρατάκης, θα παρουσιάσει το δίκτυο, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και ώρα 13:00 – 14:00, στο πάνελ «Ψηφιακές εφαρμογές στην ογκολογία».

< πίσω

Ο Κ. Στρατάκης διακεκριμένος ομιλητής του ECE 2024

Στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας ECE 2024, το πραγματοποιήθηκε στις 11-14 Μαΐου στη Στοκχόλμη, συμμετείχε ως διακεκριμένος ομιλητής, ο συντονιστής του ΕΔΙΜΟ, Κωνσταντίνος Στρατάκης.

Η εισήγησή του, υπό τον τίτλο «From molecular biology to precision medicine in endocrine tumors: Are we there yet?», εστίασε στις πρόσφατες εξελίξεις της ιατρικής ακριβείας στο πεδίο της ενδοκρινολογικής ογκολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: ese-hormones.org

< πίσω

Κ. Στρατάκης: «Θα πρέπει να προσαρμοστούμε για να επιβιώσουμε» (Σκάι Κρήτης)

Για τις επιγενετικές αλλαγές τις οποίες μπορεί να δημιουργήσει η κλιματική κρίση αλλά και τους κινδύνους που απορρέουν για τις μελλοντικές γενιές, μίλησε στον ΣΚΑΪ Κρήτης και την Ελένη Βακεθιανάκη ο συντονιστής του ΕΔΙΜΟ, Κωνσταντίνος Στρατάκης.

< πίσω

Ημερίδα παγκόσμιας ημέρας θυρεοειδούς 2024

Ημερίδα ενημέρωσης του κοινού διοργανώνουν στις 20 Μαΐου 2024, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Σαρόγλειο μέγαρο), το Ενδοκρινολογικό και Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής 401 ΓΣΝΑ και το Επιστημονικό Τμήμα Θυρεοειδούς της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς 2024 και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων.

Εγγραφές: στον σύνδεσμο https://afea.eventsair.com/hmeridathyreoeidous/register/Site/Register ή μέσω QR code, το οποίο θα βρείτε στην αφίσα της εκδήλωσης.