< πίσω

Βιοδείκτες σε ασθενείς με πλασματοκυτταρικές/λεμφοϋπερπλαστικές δυσκρασίες, καρκίνο του μαστού & μεταστατικό καρκίνο μαστού, προστάτη και παχέος εντέρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με Κ.Ε. 20446 και τίτλο «Βιοδείκτες σε ασθενείς με πλασματοκυτταρικές/λεμφοϋπερπλαστικές δυσκρασίες, καρκίνο του μαστού & μεταστατικό καρκίνο μαστού, προστάτη και παχέος εντέρου».

Περιγραφή

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, με έναν εξωτερικό συνεργάτη για την ειδικότητα: ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), Βιολόγος-Κάτοχος Διδακτορικού, στο έργο με Κ.Ε. 20446 και τίτλο «Βιοδείκτες σε ασθενείς με πλασματοκυτταρικές/λεμφοϋπερπλαστικές δυσκρασίες, καρκίνο του μαστού & μεταστατικό καρκίνο μαστού, προστάτη και παχέος εντέρου» και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κύριο Μελέτιο – Aθανάσιο. Δημόπουλο.

Η σύμβαση που θα συναφθεί θα έχει διάρκεια δώδεκα μήνες και αυτή δύναται να ανανεωθεί ή παραταθεί χωρίς περιορισμό, μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ, χωρίς διενέργεια πρόσκλησης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η 6η Οκτωβρίου 2024.